Εκπληκτικό WorldWide Telescope!


Το λογισμικό WorldWide Telescope επιτρέπει στον υπολογιστή σας να λειτουργήσει ως ένα εικονικό τηλεσκοπίου, που συνενώνει εικόνες από το έδαφος και το διάστημα για μια απρόσκοπτη εξερεύνηση του σύμπαντος. Είναι μια εφαρμογή η οποία τρέχει σε Windows περιβάλλον και χρησιμοποιεί εικόνες και δεδομένα που αποθηκεύονται στους απομακρυσμένους εξυπηρετητές ώστε να είσαστε σε θέση να διερευνήσετε ορισμένες από τις υψηλότερες σε ευκρίνεια και ανάλυση απεικονίσεις του σύμπαντος, διαθέσιμες σε πολλαπλά μήκη κύματος.

Το WorldWide Telescope σχεδιάστηκε σύμφωνα με την τεχνολογία υψηλής οπτικής εμπειρίας της Microsoft και επιτρέπει την ομοιογενή περιήγηση καθώς και τη βαθιά εστίαση σε περιοχές γύρω απο τον νυχτερινό ουρανό, τους πλανήτες και του περιβάλλοντος. Το εργαλείο αυτό μπορεί να συνδυάζει εικόνες πληροφορίες και ιστορίες απο πολλαπλές πηγές μέσω του διαδικτύου προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική εμπειρία. Παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν τώρα να διερευνήσουν και να κατανοήσουν το σύμπαν χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή η οποία είναι πολύ απλή και φιλική για τον χρήστη ακόμα και όταν οι χρήστες είναι μικρά παιδιά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα δωρεάν στη διεύθυνση. Ακολουθήστε τις οδηγίες για εγκατάσταση, διαβάζοντας και τον επτασέλιδο οδηγό στα Ελληνικά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.