Νομικά και ηθικά ζητήματα


justice.jpgΌλες οι συμμετοχές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις νομικές διατάξεις στη χώρα υποβολής και οφείλουν να ακολουθούν τις ευρωπαϊκές οδηγίες για τα πνευματικά δικαιώματα. Οφείλουν επίσης να προσαρμόζονται στις τρέχουσες συμβουλές από το Insafe  στην ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών on-line. Οι σύντομες παραπομπές μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφόσον η πηγή αναφέρεται σαφώς. Οι εικόνες, βίντεο, ήχοι και άλλα αρχεία πολυμέσων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν έχουν παραχθεί από το σχολείο, ή εάν ο ιδιοκτήτης έχει επιτρέψει ρητά τη χρήση τους, ή εφόσον έχουν ληφθεί από ελεύθερες πηγές.

Οι συμμετοχές που υποβάλλονται στα e-Learning awards παραμένουν στην ιδιοκτησία του σχολείου/οργανισμού ή του εκπαιδευτικού. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, θα σάς ζητηθεί να παρέχετε άδεια Creative Commons για το περιεχόμενο του έργου σας. Οι συμμετοχές στα eLearning Awards θα δημοσιευτούν στο αντίστοιχο portal καθώς και στο portal του EUN Learning Resource Exchange.

Οι συμμετοχές δεν πρέπει να περιέχουν δήλωση, γεγονός, πληροφορίες ή αναφορά που μπορούν να βλάψουν ή να περιθωριοποιούν οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα ανθρώπων. Οι συμμετοχές δεν πρέπει να περιέχουν δήλωση, γεγονός, πληροφορίες ή αναφορά που μπορούν να ενθαρρύνουν τη δίωξη ανθρώπων λόγω φυλής, άποψης, υπηκοότητας, φύλου, επαγγέλματος ή άλλης πειθούς, ούτε μπορούν οι συμμετοχές να ενθαρρύνουν το έγκλημα ή την παραβίαση των νόμων.

Το European Schoolnet (EUN) ή οι κριτές μπορούν να αποφασίσουν να αποκλείσουν μια συμμετοχή εάν δεν έχει υποβληθεί εγκαίρως, εν μέρει ή συνολικά, ή εάν η συμμετοχή παραβαίνει οποιονδήποτε από τους κανόνες στο πλαίσιο του τμήματος «νομικά και ηθικά ζητήματα», ανωτέρω. Εάν μια συμμετοχή περιέχει υλικό που μπορεί να θεωρηθεί ότι παραβαίνει τους κανόνες, το EUN μπορεί να αποκλείσει το πρόγραμμα, να διαγράψει το υλικό που παραβιάζει τους κανόνες, ακόμα κα να αποσύρει ένα βραβείο που απονεμήθηκε. Το EUN διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τους κανόνες και τα βραβεία. Η ανακοίνωση των αλλαγών γίνεται στον ιστοχώρο των e-Learning awards.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s