Επίσημη έναρξη διαγωνισμού 2010


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα e-Learning Awards 2010 ξεκίνησαν επίσημα από τις 8/6/2010. Είναι η δέκατη επέτειος του διαγωνισμού και κοινή επιθυμία είναι να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από πέρυσι! Το 2009 στο Vilnius της Λιθουανίας, το project του κ. Κολτσάκη από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε το αργυρό βραβείο ως η “καλύτερη on-line ή μικτή (blended) σειρά μαθημάτων” με τον τίτλο «Διδάσκοντας Φυσικές Επιστήμες στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων«, στην κατηγορία Μαθηματικά – Επιστήμες και Τεχνολογία. Μήπως για το 2010 είστε ο επόμενος, και γιατί όχι ο 1ος νικητής του διαγωνισμού;

Δεδομένου ότι από την πρώτη χρονιά, το 2001, το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατακόρυφα και χιλιάδες δάσκαλοι από όλη την Ευρώπη, αλλά και πέραν αυτής, έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας καλύτερη χρήση των νέων τεχνολογιών και καινοτόμων ιδεών στον τομέα της εκπαίδευσης, λειτουργώντας έτσι και ως έμπνευση για άλλους εκπαιδευτικούς στη χρήση των ΤΠΕ, φέτος γιορτάζουμε τη 10η επέτειο των βραβείων eLearning!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί είναι σε θέση να υποβάλλουν το έργο τους για να κερδίσουν βραβεία και αναγνώριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Χάρη στην υποστήριξη καινοτόμων χορηγών, χιλιάδες Ευρώ σε χρηματικά έπαθλα και εξοπλισμό θα προσφερθούν στους νικητές.  Για τις/ους συναδέλφους στην Ελλάδα συντηρείται το ιστολόγιο http://blogs.sch.gr/alouvris, έτσι ώστε να λειτουργεί επικουρικά στον ετήσιο διαγωνισμό με ανακοινώσεις τις συνεντεύξεις των Ελλήνων νικητών των τελευταίων ετών. Τα έργα τους μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλους εκπαιδευτικούς και η ευχή είναι για περισσότερες ελληνικές συμμετοχές φέτος. Επίσης, θα βρείτε στα ελληνικά τους κανόνες, τις κατηγορίες και άλλες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.
Ανυπομονούμε να δούμε τις συμμετοχές σας στην ειδική 10η φετινή επέτειο του διαγωνισμού. Δέκα χρόνια eLearning Awards αποτελούν πλέον ένα ορόσημο! Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέσω του επίσημου ιστοχώρου eLearning Awards μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας (28 Σεπτεμβρίου 2010). Στους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς θα απονεμηθεί ταξίδι με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα, για να παραστούν στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη, στις 8 Νοεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου EMINENT.

Καλή επιτυχία!

Α. Λούβρης,
Παιδαγ. Σύμβουλος
για τα elearning awards στην Ελλάδα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s