1η ανακοίνωση eLearning Awards 2010


partnerΔεδομένου ότι από την 1η χρονιά, το 2001, το ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη έχει αυξηθεί κατακόρυφα και χιλιάδες δάσκαλοι από την Ευρώπη, αλλά και πέραν αυτής έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας καλύτερη χρήση των νέων τεχνολογιών και καινοτόμων ιδεών στον τομέα της εκπαίδευσης, λειτουργώντας έτσι και ως έμπνευση για άλλους εκπαιδευτικούς στη χρήση των ΤΠΕ, εφέτος γιορτάζουμε την 10η επέτειο των βραβείων eLearning!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα σχολεία και τα ιδρύματα κατάρτισης των εκπαιδευτικών θα είναι σε θέση να υποβάλουν το σχέδιό τους για να κερδίσουν βραβεία και αναγνώριση για το έργο τους. Χάρη στην υποστήριξη καινοτόμων εταίρων, χιλιάδες Ευρώ σε χρηματικά έπαθλα και εξοπλισμό θα προσφερθούν στους νικητές.

Τις επόμενες εβδομάδες, στον κατάλογο των κατηγοριών θα ανακοινωθεί μια κατηγορία που ήδη διατίθεται για την εξέταση: τα βραβεία Aspect η οποία αποσκοπεί στην προβολή ανάθεση και την ευχρηστία (ιδίως όσον αφορά την αδειοδότηση) των μαθησιακών πόρων σε τοπικά, περιφερειακά ή εθνικά αποθετήρια μάθησης πόρων.

Ανυπομονούμε να δούμε τις καταχωρήσεις σας στην ειδική 10η φετινή επέτειο του διαγωνισμού! Δέκα χρόνια eLearning Awards αποτελούν πλέον ένα ορόσημο. Μαζί θα ρίξουμε μια ματιά (που ήδη έχουμε ξεκινήσει) στη γκαλερί της προηγούμενης χρονιάς των ελληνικών συμμετοχών (και όχι μόνο) για να μάθετε για τα επιτεύγματά τους και να εμπνευστείτε τα δικά σας σχέδια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s