Τεστ επανάληψης στα εργαλεία :-)


Μετά από 15 ημέρες στον αέρα για το συγκεκριμένο διαγωνισμό στα Ελληνικά, διευκρινίζεται ότι στην γκαλερί του δικτυακού τόπου υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα και δεν απεικονίζεται ο πλήρης αριθμός των συμμετοχών, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν εμφανίζεται (προς το παρόν) το έργο σας.

Για τους υπολοίπους (που το σκέφτεστε ακόμη) ας κάνουμε ένα μικρό «τεστ» για να δούμε αν έχετε διαβάσει πρότερες ανακοινώσεις και γενικώς τι εργαλεία μπορείτε να χρησιμοποήσετε έστω και την ύστατη στιγμή. Άλλωστε υπολείπονται 30 ημέρες έως τη λήξη του διαγωνισμού…

Στην παρακάτω (χτεσινή) ανακοίνωση υπάρχει σύνδεσμος για τη σουίτα Articulate(zip αρχείο 82ΜΒ). Με τα αυτά τα elearning εργαλεία, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε για ένα μήνα, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ενότητες μαθημάτων, παρουσιάσεις, κουίζ, και έρευνες.

Ένα άλλο εύχρηστο πρόγραμμα είναι το eXe το οποίο είναι μια ελεύθερα διαθέσιμη ανοικτή εφαρμογή δημιουργίας πηγών για να βοηθηθείτε στην έκδοση περιεχομένου Ιστού χωρίς την ανάγκη να είστε έμπειροι στη γνώση HTML ή XML. Οι πηγές στο eXe μπορούν να εξαχθούν σε IMS Content Package, SCORM 1.2, ή IMS Common Cartridge πρότυπα (κοινώς λέγε με Moodle) ή ως απλές ανεξάρτητες ιστοσελίδες.

Επίσης για την πλήρη ανασκόπηση στα εργαλεία επαναφέρω στο προσκήνιο παλαιότερη ανακοίνωση για να «τσεκάρω» αν αυτά που γράφω τα διαβάζετε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s