Τι σημαίνει για εσάς η δημιουργικότητα;


Πώς αντιλαμβάνεστε το ρόλο της δημιουργικότητας στην εκπαίδευση; Είστε «μάχιμος» εκπαιδευτικός; Αν ναι τότε απαντήστε στο ερωτηματολόγιο και ίσως κερδίσετε ένα ταξίδι για τη διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Δημιουργικότητα, στη Στοκχόλμη!Το 2009 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Όλο το χρόνο, πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμες δραστηριότητες για να συζητηθεί ο ρόλος της δημιουργικότητας και της καινοτομίας στη σχολική τάξη, και να παρακινηθούν οι εκπαιδευτικοί να εξερευνήσουν νέες και διαφορετικές προσεγγίσεις για τη διδασκαλία και την εκμάθηση.

Για να κατανοήσει καλύτερα το πώς αντιλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη δική τους πρακτική διδασκαλίας, η Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με το the Institute for Prospective Technological Studies (IPTS) και το European Schoolnet, ξεκίνησε μία νέα δημοσκόπηση για τις πρακτικές διδασκαλίας στην Ευρώπη. Ενδιαφέρονται να μάθουν την άποψη και την εμπειρία σας ως εκπαιδευτικός.

Συμπληρώστε το online ερωτηματολόγιο για τις πρακτικές διδασκαλίας και, αν το επιλέξετε, συμπεριλάβετε το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), για να λάβετε μέρος σε μία κλήρωση για 10 άτομα, που θα παρευρεθούν στη διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λήξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, που θα φιλοξενήσει η Σουηδική Προεδρία στη Στοκχόλμη, το Δεκέμβριο.

Ποιός πρέπει να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο; Μόνο αν είστε εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολείο! (όχι αποσπασμένος σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή φορέα του Υπ.Ε.Π.Θ.)

Σημείωση: όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, οι απαντήσεις σας δε θα συσχετισθούν με το όνομά σας.

Προθεσμία για τη συμμετοχή : 15 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s