Καλή elearning χρονιά με τα awards 2009!


banner
Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με περισσότερες επεκτάσεις στο κομμάτι της ηλεκτρονικής μάθησης.

Το συγκεκριμένο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει επικουρικά στον ετήσιο διαγωνισμό των elearning awards, ο οποίος λαμβάνει χώρα για ένατη συνεχή χρονιά. Ακολουθούν δύο συνεντεύξεις των Ελλήνων συναδέλφων νικητών του 2007 και 2008, στις οποίες περιγράφουν τη δική τους άποψη για τον εν λόγω διαγωνισμό. Τα έργα τους μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλους συναδέλφους και μακάρι φέτος – έτος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας – να έχουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Σχεδόν καθημερινά θα υπάρχει και μία ανακοίνωση, αναδεικνύοντας έργα πρότερων χρόνων, ανεξάρτητα αν διακρίθηκαν ή όχι. Μία εκτίμηση είναι ότι στα περισσότερα σχολεία της χώρας πραγματοποιούνται αρκετά projects, τα οποία δεν αναδεικνύονται πέραν του τοπικού επιπέδου ενδεχομένως. Τα elearning awards 2009, όπως δηλώνουν και οι Έλληνες νικητές των δύο προηγούμενων χρόνων, δίνουν ακριβώς αυτήν την ευκαιρία, αυτό το βήμα.

Ευχή για περισσότερες ελληνικές συμμετοχές αυτή τη χρονιά και μην ξεχνάτε ότι η διορία είναι έως τις 23 Οκτωβρίου, ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αναδείξετε κάποιο έργο σας. Μία συναδελφική συμβουλή είναι να το δηλώσετε και στις δύο γλώσσες, μητρική και αγγλική, για ευνόητους λόγους. Ένα ταξίδι στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στα τέλη Νοεμβρίου, είναι το καλύτερο επιστέγασμα για τις καλύτερες συμμετοχές, συμφωνείτε;-)

Ευχές για να αγκαλιάσουν αρκετές κι αρκετοί συνάδελφοι αυτή την προσπάθεια και κυρίως αυτό το ιστολόγιο, στο οποίο μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς με το σχολιασμό σας και τη θετική σας συμμετοχή. Από πλευράς μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ιδέες και συμβουλές για να αναδείξετε ακόμα καλύτερα το έργο σας στο Διαδίκτυο.

Προς το παρόν δείτε τις πρότερες ανακοινώσεις, καθώς κρατήθηκαν από το προσωπικό ιστολόγιο όσες είχαν παιδαγωγική χροιά και φυσικά elearning εφαρμογή!

Με εκτίμηση,
Α. Λούβρης,
Παιδαγ. Σύμβουλος
για τα elearning awards 2009
στην Ελλάδα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.