Επιστροφή στο σχολείο Συμβουλές από το Medlook


Επιστροφή στο σχολείο> Βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε

Η επιστροφή στο σχολείο των παιδιών είναι μια περίοδος προσαρμογής που απαιτεί προετοιμασία. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τα βασικά σημεία για την έναρξη και συνέχεια του σχολικού έτους.

Η σημασία της διατροφής και το σχολείο> Η διατροφή των παιδιών κατά το σχολικό έτος έχει μεγάλη επίδραση στην απόδοση τους. Η σωστή διατροφή, με κάθε πρωί ένα καλό πρόγευμα βοηθούν το παιδί να έχει μια ευχάριστη και επιτυχημένη μέρα στο σχολείο.

Αθλητισμός, σπορ, παιγνίδια και σχολείο> Ο αθλητισμός, τα σπορ και το παιγνίδι είναι για τα παιδιά τρόπος εξάσκησης και ανάπτυξης νέων σωματικών ικανοτήτων. Κάνουν επίσης νέους φίλους, μαθαίνουν να είναι μέλη μιας ομάδας, βελτιώνουν το αίσθημα αυτοπεποίθησης τους.

Ακοή και σχολική απόδοση> Η επιστροφή στο σχολείο είναι και μια ευκαιρία για ανασκόπηση της υγείας του παιδιού. Είναι απαραίτητο παιδιά σχολικής ηλικίας να ελέγχονται για την ακοή τους. Περίπου 83 παιδιά στα 1.000 έχουν απώλεια ακοής που είναι σημαντική από εκπαιδευτικής άποψης.

Η σχολική τσάντα και πόνοι στην πλάτη των παιδιών> Οι πόνοι στην πλάτη των παιδιών και εφήβων δεν είναι σπάνιοι. Υπολογίζεται ότι 37% των παιδιών σχολικής ηλικίας παραπονιούνται για πόνους στην πλάτη τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.